„Муке одрастања“ младе Алесије

Миљеница критичара, Канађанка Алесија Кара, одраста пред очима љубитеља музике уз нови албум "The Pains of Growing".

Упркос томе што се јој се глас мења како сазрева, он остаје специфичан, у одређеној мери подсећајући на вокал легендарне Били Холидеј.

На аутобиографском албуму, 22-годишња Алесија осликава одрастање и осећања тинејџера који се у школи и међу својим вршњацима осећа неприхваћено.

Ипак, она остаје доследна и, по узору на свој први сингл Here, одбија да се приклони већини. Зато се и за омот албума који је назвала The Pains of Growing фотографише у превеликом оделу, које је носила у Trust My Lonely и Growing Pains, спотовима за нумере које су нешто раније најавиле албум.

Осим ова два клипа, још једна нумера је добила свој Not Today.

„Некада имате осећај да се давите у улогама које живот намеће и да за њих нисте спремни, а овакав стил је мој начин да ту ситуацију и визуелно прикажем“, истакла је млада Алесија за популарну америчку емисију Тудеј шоу, након наступа на којем се појавила у истој одевној комбинацији.

Алесија Карачиоло, позната као Алесија Кара, написала је свих 15 нумера са албума, у чему јој је, између осталих, помогао и дуо „Поп енд Оук“.

Млада Канађанка стоји и иза продукције три песме, док је за остатак у највећој мери био задужен поменути дуо, а затим и Џон Левин, Рики Рид и Но Ај-Ди.

Издање The Pains of Growing је у Србији доступно преко сервиса Дизер и Гугл плеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво