„Муке одрастања“ младе Алесије

Миљеница критичара, Канађанка Алесија Кара, одраста пред очима љубитеља музике уз нови албум "The Pains of Growing".

Упркос томе што се јој се глас мења како сазрева, он остаје специфичан, у одређеној мери подсећајући на вокал легендарне Били Холидеј.

На аутобиографском албуму, 22-годишња Алесија осликава одрастање и осећања тинејџера који се у школи и међу својим вршњацима осећа неприхваћено.

Ипак, она остаје доследна и, по узору на свој први сингл Here, одбија да се приклони већини. Зато се и за омот албума који је назвала The Pains of Growing фотографише у превеликом оделу, које је носила у Trust My Lonely и Growing Pains, спотовима за нумере које су нешто раније најавиле албум.

Осим ова два клипа, још једна нумера је добила свој Not Today.

„Некада имате осећај да се давите у улогама које живот намеће и да за њих нисте спремни, а овакав стил је мој начин да ту ситуацију и визуелно прикажем“, истакла је млада Алесија за популарну америчку емисију Тудеј шоу, након наступа на којем се појавила у истој одевној комбинацији.

Алесија Карачиоло, позната као Алесија Кара, написала је свих 15 нумера са албума, у чему јој је, између осталих, помогао и дуо „Поп енд Оук“.

Млада Канађанка стоји и иза продукције три песме, док је за остатак у највећој мери био задужен поменути дуо, а затим и Џон Левин, Рики Рид и Но Ај-Ди.

Издање The Pains of Growing је у Србији доступно преко сервиса Дизер и Гугл плеј.

број коментара 0 пошаљи коментар