Боуви није позван на јубиларни Гластонбери

И поред силних најава у штампи, Дејвид Боуви није позван на прославу 40-годишњице чувеног Гластонбери фестивала 2010, на чијем другом издању је наступио 1971. године. За сада сигурни само „У2“.

Дејвид Боуви (62) је демантовао да ће наступити на фестивалу Гластонбери идуће године, објавио је "Би-Би-Си њуз".

Енглески музичар, који је на Гластонберију певао два пута, 1971. и 2000. године, према писању британске штампе, добио је понуду организатора да се врати на фестивал који ће 2010. обележити 40. годишњицу постојања и сада је разматра.

"На жалост, у тој вести апсолутно нема истине", поручио је Боуви на свом сајту.

Учешће на Гластонберију раније су потврдили ирски рокери "У2" који ће бити "хедлајнери" прве вечери 25. јуна, али су имена осталих учесника још непозната.

И рокери "Мјуз" се помињу као могући учесници.

Овогодишњи фестивал, на којем су главне звезде били Брус Спрингстин, "Блур" и Нил Јанг, проглашен је за најбољи на додели британских фестивалских награда.

Већ распродати јубиларни 40. фестивал ће бити одржан од 25. до 27. јуна, као и обично, на млечној фарми оснивача Мајкла Ивиса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво