„Станимо у гард“ нови спот групе „Човек без слуха“

Панк-рок бенд „Човек без слуха“ објавио је нови сингл и спот „Станимо у гард“, са истоименог албума коjи ће представити на концерту 14. децембра у дворани „Американа“ Дома омладине Београда.

Станимо у гард је песма смештена у садашње време и већ својим насловом говори да је крајњи час да се макар заузме став и прекине са скретањем погледа од јако тешке светске свакодневнице, чији је епицентер, понекад мислим, управо наше најближе животно окружење“, каже фронтмен групе Мики Радојевић.

Након нумера И после свега и Ти само мислиш да ме знаш, као трећи сингл и спот са новог албума „Човера без слуха“ изабрана је насловна песма „због јасне поруке коју носи, јер је обојена тачно онаквим звуком какав је 'фан база' очекивала од бенда“.

„У договору са нашим блиским сарадником режисером Тином Јергером одлучили смо се за спот у којем се бенд најдиректније обраћа публици, а јасним сценама све суровије стварности позива макар на стављање прста на чело“, објашњава Радојевић.

Албум Станимо у гард, на це-деу и на дигиталним платформама, до краја новембра објавиће промотерска кућа „Лонг плеј“. 

Улазница за београдски концерт бенда „Човек без слуха“ кошта 800 динара. На дан концерта биће 1.000 динара.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(субота, 17. нов 2018, 13:36) - stomugromova [нерегистровани]

zašto je ovo odlična stvar

Čist gitarski zvuk, istrajnost u stilu a sa druge strane dovoljno moderan. Definitivno nije nešto što je prijemčljivo svima, već onima koji vole ovakve bendove. Jedan od najboljih naših bendova u ovome čime se bave

(субота, 17. нов 2018, 07:38) - M. P. MUSORGSKI [нерегистровани]

Pesma je dobra za žurke dece iz vrtića

Ravna pesma, bezlična, a poruka pa kao:spustiću roletne da još malo dremnem.Pa skupi 100 ljudi na koncertu, nemoguće. E sad kad bi se promovisali u vrtiću, imalo bi smisla.U stvari da, pesma je za dečije priredbe vrlo dobra. Vaspitačice treba da se angažuju.