Фетбој Слим рејв спектаклом отворио фестивал „Ноу слип“

Уз истински рејв спектакл Фетбој Слима у Луци Београд почело је масовно окупљање клабера на фестивалу „Ноу слип“. Током три ноћи и четири дана, нови фестивал у организацији „Егзитовог“ тима, угостиће више од 100 страних и домаћих звезда на чак 12 различитих локација широм Београда.

Већ од првог издања фестивала, у Београд је стигла публика из чак 30 различитих земаља, која је синоћ у препуном „Хангару“ у Луци Београд доживела прави аудио-визуелни спектакл уз колосалну бину и продукцију каква је резервисана само за највеће светске фестивале електронске музике.

Калеидоскоп ласера и моћан звук најновије генерације доминирали су подијумом „Хангара“ Луке Београд који је посебно дизајниран и претворен у мегаклуб у којем се продукција протеже кроз цео простор.

Антолигијски „Рејв у Хангару“ Фетбој Слима додатно је појачало индустријско окружење које чине кранови, докови, рампе, шине и лавиринт хала, на локацији која се налази свега 1.500 метара право низ улицу од Трга републике.

Британски маг држао је публику у високоенергетском набоју од првих до последњих тактова, уз масивне есид синтове, хаус класике, рејверске химне и неке од нумера група за које зна цела планета као што су „Дафт панк“, „Продиџи“ или неке од његових мегахитова као што су Praise You, Right Here, Right Now или Star 69 коју је углас скандирало више од 7.000 људи.

Већ прве вечери, фестивал је превазишао сва очекивања, а тек данас прелази у свој пуни формат уз програм који ће без прекида трајати још 50 сати, те поред главне локације, програм креће и у клубовима као што су „Драгстор“, „20/44“, „Младост“, „Гадост“, „Гајба“, „Минт“, „Дот“ и други.

Централни спектакл и вечерас се одржава у Луци Београд, где ће у „Хангару“ наступати Нина Кравиц, Дакс Џеј, „Ај хејт моделс“, Алекси Перала, „Моносакарид“ и „Неутрон“.

Улазнице се још могу пронаћи на благајнама широм Београда, а за све који долазе са стране, биће остављена и одређена количина појединачних улазница на улазу сваке од бројних локација, укључујући и „Хангар“ у Луци Београд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи