„Нувел ваг“ 9. децембра у Београду

На радост љубитеља доброг француског звука, након неколико распродатих концерата у Београду, франуски боса нова бенд „Нувел ваг“ враћа се 9. децембра у престоницу Србије, тачније у клуб „Хангар“.

Присвајајући најпознатије песме панка и пост-панка и провлачећи их кроз филтер боса нове „Нувел ваг“ постали су познати широм света.

До сада је бенд забележио милион продатих копија њихова четири албума.

Почев од 2011, „Нувел ваг“ праве дискографску паузу, фокусирајући се на иновативне живе наступе осмишљене у сарадњи са легендарним Жан Шарлом де Кастелбажаком.

Новим албумом I Could Be Happy из 2016. године и спектаклом уживо, Оливије, Марк и њихова плејада женских вокала наставили су своје путовање кроз време са обновљеним еланом.

С друге стране, Nouvelle Vague by Nouvelle Vague and Some Friends представља исходиште наредних пројеката: новог албума на коме се панк и пост-панк стандарди, преобликовани непоновљивом „Нувел ваг“ магијом, комбинују први пут са ауторским песмама Колана и Либоа, чиме овај двојац продуцената доказује да је много више од талентованих аранжера.

Овај албум такође пружа прилику да се поново окупе оригиналне певачице групе – Елоди Фреже, Мелани Пен, Лизет Алеа и Надеа, као и нове гошће као што су Камиј или Клара Лућани.

На концерту у Београду бенд ће наступити у саставу који уз Марка и Оливијеа чине Мелани Пен и Елоди Фреже.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво