Фетбој Слим отвара „Ноу слип" фестивал

„Ноу слип" фестивал у Београду, који ће трајати до недеље, 18. новембра, отвара ди-џеј звезда, Фетбој Слим. Нови фестивалски формат у организацији Егзит тима, одржаће се на 12 локација широм града, на којима ће наступити преко 100 извођача.

„Ноу слип" ће у 22 часа отворити Фетбој слим, а на фествалу ће наступити и Нина Кравиц, Касијус, Ди-Џеј Тенис, Марсел Фенглер, Дакс Џеј, Ај Хејт Моделс, Aleksi Perälä, Франсоа Икс, Моли, Olof Dreijer, Рандомер, Блек Мерлин, Агнес Авес, Филип Берг и бројни други.

Главни аудиовизуелни спектакл дешава се три узастопне ноћи у Великом Хангару у Луци Београд, а укупан програм дешава без прекида у сатници и простире се кроз клубове, продавнице плоча, конференцијске сале и друге локације као што су „Drugstore", „20/44", „MARSH.Open Space", „Yugovinil", „Младост", „Гадост", „Гајба", „Дот", „Пржионица Д59Б", „Минт" и „Транзит!".

На главној фестивалској локацији у „Великом Хангару" у Луци Београд (Жоржа Клемансоа 39) већ је саграђена масивна бина која Београду доноси аудио-визуелни спектакл на нивоу највећих светских електронских фестивала.

Фестивалски комплети улазница су распродати и у продаји су данас до 20 часова само појединачне улазнице од 1.590 динара за четвртак, односно петак, те 1.390 динара за суботу у „Великом Хангару“, као и од 690 динара за петак или суботу у „Другстору!“.

Улазнице ће бити остављене и на благајнама на улазу сваке од локација, по ценама од 2.000 динара за регуларну, односно 3.500 динара за ВИП улазницу за „Хангар“, те 1.000 динара за улазницу у „Драгстору“. Улазнице се продају на благајнама продајне мреже Gigstix широм Србије и онлајн путем сајта nosleepfestival.com.

Улаз за журке у осталим клубовима, за све оне који немају фестивалске наруквице, биће наплаћиван на улазу, уколико капацитет клуба не буде био попуњен. Комплети улазница биће мењани за наруквице које омогућују улаз на све журке, а информације о замени ваучера за фестивалске наруквице, као и све остале корисне информације налазе се на линку nosleepfestival.com/sr/vodic.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи