„Џинкс“ славе 25 година каријере у Београду

Алт-поп бенд „Џинкс“ прославиће 25 година каријере концертом 21. децембра у дворани „Американа“ Дома омладине Београда.

„Изузетно се веселимо што ћемо коначно у Београду имати прави концерт, стварно нисмо дуго, и то још у Дому омладине гдје се осјећамо као код куће. Нема боље!“, поручују из бенда.

Бенд „Џинкс“, који предводе певачица Јаја и гитариста и аутор Коко Масколито основан је 1993. године у Загребу, а од првог великог хита Смијем се прошло је две деценије.

Иако им у почетку није било лако, „Џинкс“ данас оправдано носе титулу једног од најпрепознатљивијих и најпопуларнијих регионалних бендова.

Од песама Бразила, Љета, На плажи, Колико суза, Тамо гдје је све по мом, преко На чему си ти, Да смо се вољели мање и бројних других, „Џинкс“ су својом препознатљивом верзијом алт-попа увек изнова потврђивали статус на сцени, што данас цене не само они који их прате од њихових почетака, већ и нова, млада генерација публике.

Са актуелног албума Погреби & Помириши, са ког су се већ постали хитови Јесмо ли добро, Марадона и Ако си рођен у посљедње вријеме, „Џинкс“ су недавно издвојили као сингл Континентал Блу.

„Задовољни смо пјесмом, успили смо у већој мјери него иначе постићи оно што сам хтели. Судећи према реакцијама на концертима када ју изводимо, публика ју је уосталом већ препознала као једну од својих омиљених складби. Дакле можемо рећи да је ово сингл на захтјев публике“, поручују из бенда.

Улазница за београдски концерт „Џинкс“ кошта од 1.200 динара, а од 1. децембра биће 1.500 динара на благајни Дома омладине, односно преко „Евентима“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво