„Тресе. Лупа. Удара“ у четвртак у „Фесту“

У четвртак у 22 часа у земунском клубу „Фест“ наступиће састав „Тресе. Лупа. Удара“. Реч је о групи са ад-хок поставом, коју овог пута чине Која, Шваба и Вул.

Која (фронтмен чувене „Дисциплине кичме“) у овој прилици пева и свира соло гитару, Шваба (из „Електричног оргазма“) задужен је за бас гитару и вокал, а за бубњевима је Вул (Disciplin A Kitchme).

Репертоар састава „Тресе. Лупа. Удара“ базиран је првенствено на Којиној музици, на текст Горана Гајића из легендарног филмског омнибуса Како је пропао рокенрол.

Наступ укључује и глам рок химне и сродне рок стандарде.

Улазнице су у продаји по цени од 700 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво