„И-плеј објективно“ од петка у „Пароброду“

Тридесетак момената из првих 20 година постојања групе „И-плеј“ овековечених на фотографијама, моћи ће да се види од 16. новембра у 13 часова у Установи културе „Пароброд“ у Београду.

Изложба И-плеј објективно трајаће до 24. новембра, када ће од 21 час „И-плеј“ у дворани „Американа“ Дома омладине Београда одржати концерт којим прославља две деценије рада и промовише актуелни албум Слобода.

„На изложби ће моћи да се види развој ‘И-плеја‘ кроз године са све променама чланова, фризура и гитара. У протеклих 20 година радили смо са много талентованих фотографа који су знали да ухвате добар тренутак, тако да је ова изложба више посвећена њима. Биће око 30 фотографија разних фотографа, а међу њима ће свакако бити и моја омиљена фотографија са нашег првог наступа када смо били предгрупа ‘Бојама‘ у СКЦ-у“, каже басисткиња и певачица Маја Цветковић.

На изложби ће бити постављене фотографије „И-плеја“ чији су аутори Небојша Бабић, Александар Зец, Ђорђе Поповић, Далибор Станковић, Немања Ђорђевић, Лука Трајковић, Микица Андрејић, Милан Радовановић, Данило Матаруга, Марко Крунић, Бојана Јањић, Андреја Хамовић, Миша Обрадовић и Слободан Сарић.

Основан 1998. године у Београду, бенд „И-плеј“ је веома брзо заузео значајно место на српској рок сцени јединственим звуком који карактеришу дисторзирани бас, драм енд бејс ритмови и нежне-атмосферичне гитаре.

Током 20 година постојања бенд никада није трчао за наметнутим укусима масе, што се сјајно може чути на албумима E-Play ‎(2000), Crime ‎(2005), Драго ми је да смо се упознали (2009), Обични људи (2013) и Слобода (2018, издавач „Лонг плеј“).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво