Група „Брит флојд“ сутра у Хали спортова

Доносимо најновије озвучење, спектакуларну расвету и видео-анимације, а свирамо и хитове „Пинк флојда“ које до сада нисмо изводили, поручују чланови групе „Брит флојд“ уочи сутрашњег концерта у Хали спортова на Новом Београду.

Специјално за ту прилику, Хала спортова је преуређена према спецификацији захтевне продукције – у партеру ће бити посебна седишта, која ће омогућити присутнима максимално уживање у аудио-визуелном спектаклу, најављују организатори.

„Ово је наш највећи шоу до сада, са много више ласера, покретног светла и најновијим видео-анимацијама које прате сваки 'Пинк флојд' класик“, тврди гитариста Дамијан Дарлингтон.

Иако прослављају 45 година од изласка албума The Dark Side of the Moon, свираће и нумере које до сада нису изводили.

„Можете очекивати потпуно другачију сет листу од оне коју смо имали прошлог пута у Београду. Биће ту хитова са највећих албума од Medal и Wish You Were Here до The Wall и The Division Bell“, поручио је Дарлингтон.

Каже да је фасциниран чињеницом да српска публика зна сваки стих сваке песме „Пинк флојда“.

„Инсистирали смо да поново наступимо у Београду, јер памтим сјајну атмосферу у публици и њену страст и поштовање према музици 'Пинк флојда'. Ваши обожаваоци нас увек лепо дочекају и заједно са нама уживају у извођењу“, истакао је Дарлингтон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво