Концерт Стивену Гејтлију у част

Породица, пријатељи и обожаваоци Стивена Гејтлија из групе „Бојзон" окупиће се вечерас на комеморативном концерту покојном певачу у част.

Комеморативни концерт певачу Стивену Гејтлију у част биће одржан вечерас у Лондону.

Гејтли (33), члан ирског бенда „Бојзон", у октобру је пронађен мртав у својој вили на Мајорци, а обдукција је утврдила да је умро природном смрћу.

Концерт је организовао Гејтлијев партнер Ендру Каулс, са којим је био у грађанском браку.

Свечаности ће присуствовати преостала четири члана ирског бенда, а Ронан Китинг, који је певао песму "In This Life" на опроштају од Гејтлија у Даблину, рекао је да је „Стивен живео за музику и наступе, па ће комеморативни концерт управо то одражавати".

Гејтли је, у тренутку смрти, био пред сам крај писања дебитантског романа "The Tree Of Seasons", а његове колеге из групе зарекли су се да заврше ту дечју бајку у знак сећања на њега.

Музичар је такође снимио нешто материјала за следећи студијски албум „Бојзона", па ће се његови вокали наћи на завршеном ЦД-у, који у продају стиже идуће године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи