Коља у распродатој Комбанк дворани

Гитариста и певач Никола Пејаковић Коља свирао је и певао скоро два сата публици у пуној сали Комбанк дворане. На крају концерта испраћен је громогласним овацијама и скандирањем. Коља је искористио концерт да својим обожаваоцима представи нови ауторски албум „4 прста“.

Концерт је симболично почео пуштањем инструментала са албума 4 прста, након ког се на позорници појавио Коља у оделу и засвирао с бендом песму са новог издања - Старост неће никога да чека.

После кратког „Добро вече, Београде“, Коља, гитариста Воја Аралица, клавијатуриста Иван Алексијевић, контрабасиста Милан Павковић и бубњар Дуца Иванишевић посегнули су за старим адутом Да ли венем или зрим.

Са сваком одсвираном песмом расла је еуфорија у дворани, која је на тренутке прелазила у заглушујућу буку.

Бенд је свирачки савршено пловио кроз блуз, рок и сродне жанрове, баш као и на албуму 4 прста. Посебну боју су доносили излети у танго Црна птица и валцер Милиционер.

„Ево једне старе композиције. Хтели смо да је избацимо са плоче, али, ипак, нисмо, па морам да је певам“, овако је Коља најавио чувену И, ето, удаде се ти за коња, а Б.Ј. блуз изамамио је масовно скандирање покојном Брајану Џонсу, једном од оснивача „Ролингстоунса“.

Са новог албума Коља и момци су извели Ала је леп овај свет, Кад сам на свет овај пао и Ој дуледу, а у финишу је уследила још већа еуфорија у узаврелој дворани са песмама Ужички херион, Рајко и Може мало сутра.

Коначно, вишеминутно скандирање „Коља, Коља, Коља“ изнедрило је бис.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво