Никола Пејаковић - Коља сутра у Комбанк дворани

Гитариста и певач Никола Пејаковић Коља одржаће сутра концерт у Комбанк дворани у Београду, где ће промовисати албум „4 Прста“.

Коља је у бившем Дому синдиката 2015. године одржао званично први концерт у каријери.

„Прошли пут, у Дому синдиката, велику љубав сте показали и дали бенду и мени. То вече ћемо памтити читав живот. Једва чекамо да поновимо ту ноћ, и да вам се добром свирком и неким новим песмама, захвалимо на силној енергији и љубави коју сте нам пружили", каже Коља

„Промовисаћемо нови албум - 4 Прста, и нову поставу бенда, свирати неке старе адуте и неке нове песме које су нам важне", истиче Коља.

Кољин бенд чине, поред гитаристе Воје Аралице и клавијатуристе Ивана Алексијевића, контрабасиста Милан Павковић и бубњар Дуца Иванишевић.

У продаји је остало још веома мало улазница по цени од 1.300, 1.500, 1.800, 2.000 и 2.300 динара на благајни „Комбанк дворане" и преко мреже „Евентим".

Познат као сценариста, редитељ и глумац, Коља се на музичкој сцени представио албумима Мама, немој плакати (2001), Коља (2009) и Гробовласници (2013), а сада је на 4 Прста (Лонг Плеј), снимио позамашну збирку од чак 19, у блузу утемељених али ипак жанровски разноликих, композиција.

„Овај албум је пун музике, дубоко је зарезао у музичку прошлост, свест и стање мог продуцента, гитаристе и пријатеља Воје Аралице и мене, тако да га ја, заиста, посматрам као мој кључни и најбољи албум... Желим да ова плоча дође до људи и да се слуша. Раније, нисам баш пуно марио за то", истиче Коља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво