„Галија“ сутра у Центру „Сава“

Рок група „Галија“ одржаће сутра у 20.30 концерт у Центру „Сава“, којим промовише нови албум „У рају изнад облака“.

„Биће наравно много великих хитова 'Галије', а свираћемо и пар песама са новог албума, као и неке које дуго нисмо свирали. Нама су битне и заслужују да их на овим концертима обучемо у неко ново одело“, најављује фронтмен Ненад Милосављевић.

„Галија“, која је на простору бивше Југославије оставила неизбрисив траг са класицима какви су Још увек сањам, Госпи, Бурна пијана ноћ, Старе трубе, Дигни руку или Додирни ме, изузетну 40 година дугу дискографску каријеру наставила је овог пролећа ЦД-ом У рају изнад облака, у издању ПГП РТС-а, албумом јаког уметничког сензибилитета који кроз савремену продукцију враћа групу њеном старом прогресивном звуку.

Са албума су синглови били У рају изнад облака и Нешто ме гони, а недавно је „Галија“ као трећи спот одабрала песму Кад би ти отишла из овога града, за коју је Милосављевић музику написао на стихове великог песника Матије Бећковића. За ту песму Неша Галија је и први пут у каријери режирао, визуелно необичан и упечатљив, спот.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво