„Земља грува“ концертом у СКЦ-у слави 10 година

„Земља грува“ ове године слави 10 година од свог првог појављивања на сцени, наступом на „Беовизији“, великим концертом у Београду, 08. децембра, у култној сали СКЦ-а.

Након објављивања првог албума WTF is Gruvlend 2010.године, и хитова Најлепше жеље и Нисам знала да сам ово хтела, „Земља грува“ је одмах препозната као пионир новог поп звука, не само у Србији већ и на територији бивше Југославије.

Као многочлани бенд, са упечатљивом дувачком секцијом, три различита вокала специфичног израза, „Земља грува“ је аутентична појава која у наредној декади није добила конкуренцију на домаћој сцени. Концертно активан бенд, који из себе има два албума и макси сингл, сарадње са другим музичарима и комерцијалне сарадње, музику ствара у оквиру сопственог студија „Грувленд“.

„Када погледамо шта смо постигли за ових 10 година можемо да кажемо да смо задовољни. Пре свега, успели смо да одржимо континуитет и фокус на стварању музике коју волимо и мислимо да смо обезбедили једно сигурно и препознатљиво место на сцени. Ми то видимо као разлог за славље са нашом публиком. Позивамо вас на врхунску журку којом ћемо започети следећу деценију грува“, поручују власници хитова као што су су Једном је сада, Судопера, У опасности, Африка, Јаче манијаче, Ђанго, Вуцибатина...

„Земља грува“ ће публици у Београду пружити наступ којим ће се бенд показати у пуном сјају, са драгим гостима на сцени и посебно припремљеним репертоаром.

Љубитељи доброг звука карте за концерт, по цени од 1.000 динара, могу купити на званичном сајту бенда.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво