Лус Касал 29. новембра у Центру „Сава”

Једна од најпризнатијих шпанских уметница Лус Касал одржаће концерт 29. новембра у Центру „Сава”, најавио је Дом омладине Београд.

Публика широм света Лус Касал препознаје по чувеним музичким темама из филмова Педра Алмодовара, пре свих Piensa En Mi и Un Ano de Amor из култног филма Високе потпетице.

Од издања најпознатија су A Contraluz, Como la Flor Prometida, Un mar de Confianza, а хит за сва времена је песма Negra Sombra из Оскаром награђеног филма Mar Ardentro, редитеља Алехандра Аменбара.

Касал важи за једну је од најпризнатијих шпанских поп уметница са 14 албума продатих у пет милиона примерака.

Њен стил освојио је многа срца широм света, а гламурозан наступ и сјајна вокална интерпретација представљају оно најбоље из концертне традиције латино звука, чији је најпрепознатљивији представник у овом тренутку, истичу организатори.

Мешајући жанрове током наступа, Касал успешно држи пажњу током концерта својом харизмом и опчињавајућим гласом.

Лус Касал је у Србији свакако најпознатија по теми Мадругас, из другог дела филма Монтевидео, видимо се.

Добила је Греми за животно дело, француски Орден уметности и књижевности, престижну Гоја награду, као и кључеве града Париза и Мадрида.

У Београд долази са потпуно новим концертним програмом и спектакуларним дизајном сцене, којим најављује нови албум, конципиран у форми емоционалног дневника.

Улазнице ће у продаји бити од сутра по ценама од 1.200, 1.600, 2.200, 2.800 и 3.400 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво