Камила Кабељо доминирала на додели Европских МТВ награда

Кубанско-америчка певачица Камила Кабељо велика је победница на додели Европских МТВ награда, која је ове године одржана у Шпанији.

Камила је у трци за најбољег уметника потисла Аријану Гранде, Дрејка, Дуу Липу и Поста Малоуна, док је њен хит Хавана, којим је ове године освојила топ-листе, добио награде за најбољу песму и спот.

Двадесетједногодишња певачица такође се овенчала и признањем за најбољег извођача.

Легендарној Џенет Џексон уручено је признање за глобалну икону. Током четири деценије дуге каријере, поп звезда издала је 11 албума, а синоћ је на бини уз хитове Made for Now, All for You and Rhythm Nation показала да и у 53. години може да изведе атрактиван наступ.

Ники Минаж добила је награду за најбољег хип-хоп извођача.

К-поп мегазвезде „БТС“ освојили су награду обожаваоца, захваљујући својој армији фанова широм света, а узели су и признање за најбољу групу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се