„Плануле“ карте за „Кјур“ на „Егзиту“

У подне широм света почела је глобална продаја улазница за наредно издање „Егзита“. Огромно интересовање за концерт рок дивова „Кјур“ довела је до тога да је прва серија улазница по поклон цени распродата за само 13 минута.

Недуго након тога, распродат је и први контингент улазница за „Егзит 2019“, чиме је већ у октобру попуњена трећина капацитета Петроварадинске тврђаве, што најављује да „Егзит“ фестивал може бити распродат много пре јула идуће године.

Улазнице су се куповале у преко 60 светских земаља, а највеће интересовање влада у земљама региона, као и земљама западне Европе, и то у Великој Британији, Холандији, Ирској, Француској и Немачкој.

Ово је први пут да је продаја карата за „Егзит“ почела већ у октобру, након што је објављено да ће звезде главне фестивалске бине бити легендарни „Кјур“, као и први пут да су заједно са најповољнијим комплетима улазница за фестивал у продају пуштене и дневне улазнице за четвртак, 4. јул.

Тренутно је у продаји нови ограничени контингент комплета карата по цени од 6.490 динара, што представља и даље веома високих 55 одсто уштеде у односу на финалну цену. Нова цена улазница за први фестивалски дан, када наступа „Кјур“, износи 2.990 динара.

За исти дан су у продаји и улазнице за фан пит по цени од 3.990 динара, као и златне ВИП дневне улазнице за 4. јул по 12.000 динара.

Улазнице за „Егзит“ могу се набавити преко званичне интернет странице и путем продајне мреже „Гигстикс“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи