Нова шанса за обожаваоце – Бисера, Габи, Васил и Матија наступају и 17. новембра!

Након распродатог првог концерта и великог интересовања, ова магична четворка наступиће и 17. новембра у великој сали Комбанк дворане!

У овим посебним ноћима публика ће уживати уз чувене песме Арсена и Матије Дедића, Зафира и Васила Хаџиманова, Корнелија Ковача, Кемала Монтена, Ђорђа Новковића и других великана југословенске музичке сцене.

Биће прави доживљај присуствовати овим концертима за два клавира и два гласа – концерти на којима ће се присутни срести са музиком, песмама и људима који ће подсетити на време у којем су настале вечне, ванвременске песме и мелодије.

Оне које ће призвати дане истинске уметности. Поштовани и вољени уметници чији аплаузи трају заувек.

Две генерације музичара, из две породице, на једној позорници!

Бисера Велетанлић, осим тога што је једно од највећих имена домаће шлагеристике и звезда југословенских фестивала 70-их година прошлог века, једна је од најоригиналнијих певачица на Балкану. У својој богатој музичкој каријери снимила је велики број незаборавних мелодија које су обележиле једно време. Добитница је награде фестивала „Нишвил“ за животно дело.

Габи Новак, једна је од најпознатијих певачица хрватске музичке сцене са каријером дужом од 50 година, коју је обележила великим хитовима, интерпретацијама врхунских композиција њеног супруга Арсена Дедића и многобројним фестивалским наступима широм региона. Добитница је награде Порин за животно дело.

Васил Хаџиманов и Матија Дедић двојица су светски признатих џез пијаниста и композитора, са дугогодишњим и веома успешним музичким каријерама, са богатим дискографијама и мноштвом освојених признања и награда. Ова два врхунска уметника у себи носе низ гена својих предака који су, свако на свој начин, обележили музичке просторе Балкана.

Улазнице за други концерт 17. 11. се могу купити у претпродаји на благајни Комбанк дворане, као и на свим продајним местима „Евентима“, већ од 18. октобра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара