Рекордне 22.000 „заузетих“ улазница за „Егзит 2019“ и „Кјур“

Прилику да купе улазнице за следеће издање „Егзита“ и наступ групе „Кјур“ жели да искористи више од 22.000 обожавалаца чувеног фестивала. То је до сада највеће интересовање публике, а рекорд је постогнут и по броју земаља из којих ће, следећег јула на Петроварадинску тврђаву, доћи љубитељи музике и добре забаве – чак 90 држава.

Рекордне 22.000 „заузетих“ улазница за „Егзит 2019“ и „Кјур“ Рекордне 22.000 „заузетих“ улазница за „Егзит 2019“ и „Кјур“

Прошлогодишњи фестивалски подухват под називом „Егзит фридом“, обухватио је рекордних пет фестивала у пет различитих држава и тако окупио више од 330.000 људи у Новом Саду, Будви, Умагу, Темишвару и на Јахорини.

Овогодишњи успех утицао је и на до сада највеће интересовање и за наредно издање „Егзита“, па је брзо достигнут број од 22.000 пријављених људи из рекордних 90 земаља широм планете који ће имати прилику да набаве ограничену количину улазница по специјалним условима и најбољим ценама.

Имајући у виду недавну објаву једног од највећих алт-рок састава свих времена, „Кјур“, који ће предводити програм „Егзита“, очекује се да ће интересовање за карте бити највеће до сада, што потврђују већ распродати концерти овог бенда свега неколико дана од лансирања улазница, као што се недавно десило у Ирској, где су карте за њихов наступ разграбљене за свега неколико сати.

Продаја улазница за „Егзит 2019“ почиње 23. октобра тачно у подне

Прве четвородневне улазнице биће доступне од 23. октобра у подне уз 60 одсто попуста, по 5.990 динара. Најповољније улазнице се сваке године распродају за само неколико сати, те се заинтересованима саветује да пожуре, а након што се почетни контигент распрода, цена улазница ће бити већа.

Истог датума у продају ће бити пуштен и врло ограничен број дневних улазница за први дан фестивала, четвртак, 4. јул, кад ће наступати састав „Кјур“, уз 50 одсто попуста – 2.490 динара.

Очекује се да и ове улазнице буду распродате за неколико сати. Такође ће моћи да се купе и улазнице за Фан пит, по цени од 3.990 динара као и Голд ВИП дневне улазнице за 4. јул по 12.000 динара.

Фестивал „Егзит“ ове године забележио је посету од око 200.000 људи који су током четири ноћи и дана прошли кроз фестивалске капије на путу ка некој од 40 бина и зона широм Тврђаве.

Освојена титула европског, а по мишљењу многих и светског фестивалског шампиона, имала је прославу достојну овог историјског успеха, а изједначен је и дневни рекорд од 55.000 људи на фестивалу. Наредно издање фестивала биће одржано од 4. до 7. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво