Ријана одбила да наступи на Супербоулу због подршке Капернику

Поп звезда Ријана одбила је да буде главни извођач следећег музичког спектакла који се у традиционално одржава у полувремену Супербоула. Певачица се на такав потез одлучила због подршке Колину Каперенику.

Ријана подржава ставове Колина Капереника и због тога се захвалила организаторима на понуди да буде звезда музичког дела Супербоула, рекао је неименовани извор магазину Ју-Ес викли.

„НФЛ и телевизија Си-Би-Ес жарко су желели да у фокусу у Атланти буде Ријана. Међутим, она је то одбила због контроверзе око клечања током извођења америчке химне“, наводи извор.

Каперник је први играч америчке лиге НФЛ који је у знак протеста против полицијске бруталности одбио да стоји за време химне 2016. године. Од тада, некадашњи квотербек „Сан Франциска“ је без ангажмана у овој лиги. 

Клечање током интонирања америчке химне, које је покренуо Каперник, поделило је Америку на  присталице оваквог начина протеста против расизма и жестоке противнике међу којима је, већ месецима, најгласнији председник Доналд Трамп.

Уместо Ријане, у забавном делу између два полувремена финалне утакмице Националне фудбалске лиге Америке следећe године наступиће група „Марун фајв“.

Супербоул је, већ деценијама, најгледанији телевизијски програм у САД.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво