Лидер „Мигоса“ Куаво има соло албум

Куаво, један од тројице „Мигоса“, представља свој дебитантски соло албум. Реч је о издању "Quavo Huncho" на којем се налази чак 19 нумера, а Мадона, Фарел и колеге из групе само су неки од гостујућих уметника.

Након низа успеха и оборених рекорда који су дефинитивно потврдили уврежено мишљење да су „Мигоси“ најдоминантнија сила у хип-хопу, Куаво, незванични лидер групе, представља први соло албум.

Репер, који се одлично сналази и у улогама продуцента и режисера, користи добро познати рецепт за успех „Мигоса“ и подиже га на следећи ниво.

Поред меланхоличних инструментала украшених хвалисавим римама, албум карактерише и импресивна листа извођача и сарадника којима је Куаво указао поверење да гостују на његовом првенцу.

Имена као што су Карди Би, Дрејк, Мадона, Травис Скот, Фарел, Лил Бејби, Давидо, Нормани и, очекивано, Тејкоф и Офсет употпунила су ово издање које се састоји од чак 19 нумера.

Заједно са остатком „Мигоса“, који су према оцени магазина Ролинг стоунс најутицајнија група било ког жанра у протеклих неколико година, Куаво је ушао у историју изједачивши рекорд „Битлса“ након што се 15 њихових нумера нашло на Билбоардовој „Хот 100 листи“ – у исто време.

Наша публика имала је прилике да чује Куава и његове колеге из „Мигоса“ на овогодишњем „Егзиту“.

Албум Quavo Huncho у Србији је доступан преко сервиса Дизер и Гугл плеј.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи