Марко Карола у Београду

Пред крај једне од најузбудљивих година у историји српског клабинга и електронске музике, 22. децембра у „Хангар“ долази Марко Карола.

Не само ди-џеј кога прате описи као што су „глобални техно амбасадор“ или „краљ Ибице“, Карола је пре свега апсолутни љубимац наше публике са којом је заједно описао круг у свом креативном развоју кроз различите фазе – од једног од лидера репетитивног минимала до данашњег најбољег представника екстатичног техна којим „влада“ планетарним клубовима.

Скоро 10 година од његовог последњег наступа у српској престоници 2009. године, на његовом првом сету у овој деценији пратиће га Марко Настић, недавни Каролин гост на његовој „Мјузик он“ вечери у клубу „Амнезија“ на Ибици.

Терен ће припремити домаћи мултиталент Стефан Рончевић – Рунy, издавач, промотер, ди-џеј и продуцент, који је последњу годину обележио серијом наступа у клубовима и фестивалима у региону.

Организатор овог спектакла је коалиција водећих промотера електронске и клупске музике у Београду: „Сентрал денс ивент“, „Апгрејд“ и „Блендер“. Улазнице су доступне широм Србије и
региона у продајној мрежи и путем сајтова „Евентим“ и „Гигстикс“, по почетној цени од 1.190
динара за партер и 1.790 за ВИП сектор.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи