Нови спот „Галије“ стигао из Калифорније

Легендарна група „Галија“ објавила је данас нови спот „Нешто ме гони“ са новог албума „У рају изнад облака“ (ПГП РТС, 2018), који ће концертно промовисати 9. новембра у београдском Центру „Сава“ и 16. новембра хали „Чаир“ у Нишу. Клип је снимљен у Лос Анђелесу! 

Након визуелно раскошног спота У рају изнад облака са Исланда, „Галија“ наставља одличну сарадњу са аутором Драгославом Улићем-Дагом који је сада снимио Нешто ме гони на упечатљивим лосанђелеским локацијама Даунтаун, Санта Моника и Малибу.

Спот је улепшала Вера Мештеровић, модел и прва мис Македоније на избору за Мис света 1996. године.

„Даг живи у Лос Анђелесу и било је природно да искористимо његов боравак тамо да добијемо још један визуелно врхунски спот. Чини ми се да је спот добродошао у данашњој најезди примитивизма, када се женско тело пречесто приказује експлицитно, просто и банално. А захваљујући Вери и Дагу ми га показујемо као нешто најлепше, нешто природно и заиста величанствено“, објашњава фронтмен „Галије“ Ненад Милосављевић.

„Галија“ ће на концертима 9. новембра у Београду и 16. новембра у Нишу премијерно извести уживо неколико песама са албума У рају изнад облака (ПГП РТС, 2018), уз наравно много великих хитова, а састав ће се вратити неким песма које дуго није свирао.

„Нама су битне и заслужују да их на овим концертима обучемо у неко ново одело“, каже Неша Галија.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се