Френки, Контра и Индиго представили спот за песму „Егзил“

Након објављивања албума „Егзил“ прошле године Френки, Контра и Индиго објавили су нови спот за песму која носи исти назив као и албум. Спот за нумеру „Егзил“ радио је тим "Spektroom”, док режију потписује Саша Пешевски, а у главној улози се нашао сарајевски глумац Давор Голубовић.

„Ово је једна веома лична песма, али исто тако мислим да носи пуно симболике и да прича причу доста људи у нашој земљи, нажалост. Што се тиче симболике, желели смо да кроз већ извикане речи 'млади нам одлазе' прожмемо све што то заиста носи са собом и шта је могући узрок, а не само флоскуле пред изборе. Важно је да се бавимо и овим, а не само етнонационалним темама које нам се намећу, а ретко када утичу на квалитет живота људи“, истичу Френки и Контра о песми.

„На овај начин шаљемо поруку младима, али и политичарима, а послаћемо је и 7. октобра и позивамо све да учине исто. Ово је наша прича, а спот приказује то на један потпуно другачији начин“, наводе познати репери.

Спот за песму Егзил је четврти по реду са истоименог албума (поред Ђе Ће Ко, Мотај Каблове и Тупакамару) који је издат за издавачку кућу „Јуниверзал мјузик“, а тројац најављује још спотова у наредном периоду.

Поред поменутих, Френки је пре само две недеље објавио песму Сви, на којој је радио са Сајси Ем-Си.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво