Ален Делон пева на фестивалу диско музике

Легенда француске кинематографије Ален Делон наступиће данас са великим хитом 70-тих "Paroles, Paroles" на фестивалу диско музике у Москви.

Чувени француски филмски глумац Ален Делон наступиће данас у Москви у оквиру фестивала диско музике 80-их година, што је по речима организатора био његов давнашњи сан.

"Легендарни француски глумац већ дуго жели да пева на позорници у Русији и данас ће са Стелом Ђани наступити у Олимпијском комплексу у Москви. Они ће заједно извести чувену песму "Paroles, Paroles", изјавио је продуцент фестивала Јури Костин, пренела је агенције Итар-Тас.

Иначе, ову нежну баладу, заправо француску верзију италијанске песме, Делон пева "с времена на време" са разним певачицама, а први пут ју је отпевао, боље рећи свој део одрецитовао, на синглу познате француске певачице и његове добре пријатељице Далиде 1973. године. Сингл је тада постао велики хит и заузео прво место листе синглова у Француској и Јапану.

О Алену Делону све је познато, о руској певачици уметничког имена Стела Ђани мало тога. Желела је да постане пијанисткиња, али је од тога одустала након повреде руке у саобраћајној несрећи. Дипломирала је журналистику и једно време радила на радију "Јуност" у Москви.

Деведесетих година преселила се у Француску где најчешће пева песме руских аутора, али и оне које је сама написала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво