Стигао и други спот који је обећала Лана дел Реј

Како је и најавила Лана дел Реј је након прошлонедељног сингла "Mariners Apartment Complex" представила још једну песму под називом "Venice Bitch". Многе је изненадила чињеница да нумера, а и спот трају више од девет минута.

Лана је прошле недеље нагло прекинула тишину. Прво је представила свој нови сингл Mariners Apartment Complex, да би своје обожаваоце већ ове недеље пријатно изненадила и представила чак девет минута дугу песму Venice Bitch. Нови сингл је представила у емисији Apple Music Beats 1.

Осим што је представила нови сингл, прва дама меланхоличног звука у истој емисији је и екслузивно најавила свој нови албум Norman Fucking Rockwell.

Албум се зове тако по нумери са албума коју је Лана написала о мушкарцу који је врхунски музичар и не може да престане да прича о себи и својој генијалности.

Кантауторка каже да је често била са таквим мушкарцима, али да према њима има дозу поштовања. Песма јој се веома допала и одмах је знала да ће по њој назвати албум.

Информације о тачном датуму представљања Ланиног шестог студијског издања остају непознате, мада је до јавности стигло да ће на албуму бити 11 нумера.

Претходни албум Lust For Life слушали смо претходне године, а добио је и номинацију за Греми.

Осим Лане, за нове песме задужен је Џек Антоноф, уметник чији је рад награђен Грмијем три пута и у биографији има сарадњу са извођачима попут Лорд, Тејлор Свифт, Сент Винсент и многи други.
 
Сингл Venis Bitch доступан је путем ПлејМПЕ плејера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара