"HiddenBG" и FAM – две градске екипе на великој журци у „Барутани“ ове суботе

„Барутана“ и „Хедрум“ ове суботе припремају својим посетиоцима велику журку под ведрим небом, на две бине, уз две градске екипе: FAM и "HiddenBG".

На великој бини „Барутане“ наступиће FAM ди-џејеви са селекцијом најбољих светских треп трака, а представиће и новитете са локалне сцене. Ензи, Xo-Xo и $meng нови талас српског репа миксују са највећим хитовима данашњице, уз готово обавезне ем-си наступе.

Између Калемегданских зидина, на другој бини, у „Хедруму“, ди-џејеви екипе "HiddenBG" бираће плесну електронску музику коју ће пратити видео-радови на посебно направљеној сценографији. За пултом ће се смењивати Суматран, Микаил д Грејт, Мемет и Војкан Бећир, уз одабир хаус песама којих су жељни у другим клубовима.

"HiddenBG" је колектив који нас је гостио уз микрохаус колико и панк, а трепом су започели пријатељство са још млађим градским колективом по имену FAM.

Овом журком настављају сарадњу са сродним локалним екипама, као што је то био случај са „Кишобраном“ уз чију помоћ је из Њујорка доведен електонски извођач Фотеј.

Култне су #HiddenBG журке у фамозној кући недалеко од центра, а јасно је да су подједнако добре оне организоване у клубовима као што су „Драгстор“, „Шећер“ или КЦ Лаб.

Журка ће почети у 23 часа, а улазнице се купују на улазу по цени од 500 динара.

број коментара 0 пошаљи коментар