Остварење дечачких снова за „Неверне бебе“

Великим концертом у Ваљеву, на култном игралишту КК „Студент“, „Неверне бебе“ су у склопу турнеје „Првих 25“ и обележавања четврт века каријере бенда прославиле јубилеј у родном граду фронтмена Милана Ђурђевића и његовог брата Владана.

Симболично назван „Повратак коренима“, овај концерт је вратио познате ваљевске рокере на почетак каријере када су као голобради клинци у породичној кући поред реке Градац почели да сањају прве музичке снове, слушајући „Тото“ и „Смак“.

„Ово је оно о чему смо сањали, ово је доказ те нераскидиве везе између 'Неверних беба' и Ваљева као и да се снови остварују уколико у идеју верујеш без компромиса“, рекао је у налету емоција Милан Ђурђевић и захвалио пријатељима, професорима, рођацима, великим легендама Ваљева од којих су у току каријере имали безрезервну подршку.

Неколико хиљада људи свих генерација скоро три сата певало је познате хитове, али и песме које се не изводе често па је то била ноћ за сладокусце уз одличну продукцију на препуном, некада култном концертном простору.

Уз много емоција, на бини су им се придружили и некадашњи чланови бенда.

„Неверне бебе“ улазе у финале слављеничке турнеје као и снимања серије и документарног филма о каријери и животу бенда, а за крај године најављују нови сингл који, како кажу, из посебних разлога никога неће оставити равнодушним.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара