Остварење дечачких снова за „Неверне бебе“

Великим концертом у Ваљеву, на култном игралишту КК „Студент“, „Неверне бебе“ су у склопу турнеје „Првих 25“ и обележавања четврт века каријере бенда прославиле јубилеј у родном граду фронтмена Милана Ђурђевића и његовог брата Владана.

Симболично назван „Повратак коренима“, овај концерт је вратио познате ваљевске рокере на почетак каријере када су као голобради клинци у породичној кући поред реке Градац почели да сањају прве музичке снове, слушајући „Тото“ и „Смак“.

„Ово је оно о чему смо сањали, ово је доказ те нераскидиве везе између 'Неверних беба' и Ваљева као и да се снови остварују уколико у идеју верујеш без компромиса“, рекао је у налету емоција Милан Ђурђевић и захвалио пријатељима, професорима, рођацима, великим легендама Ваљева од којих су у току каријере имали безрезервну подршку.

Неколико хиљада људи свих генерација скоро три сата певало је познате хитове, али и песме које се не изводе често па је то била ноћ за сладокусце уз одличну продукцију на препуном, некада култном концертном простору.

Уз много емоција, на бини су им се придружили и некадашњи чланови бенда.

„Неверне бебе“ улазе у финале слављеничке турнеје као и снимања серије и документарног филма о каријери и животу бенда, а за крај године најављују нови сингл који, како кажу, из посебних разлога никога неће оставити равнодушним.

број коментара 0 пошаљи коментар