„Човек без слуха“ изазовним спотом најавио концерт у Београду

Панк рок бенд „Човек без слуха“ објавио је изазовни спот за песму „Ти само мислиш да ме знаш“, са новог албума који ће концертно промовисати 14. децембра у дворани „Американа“ Дома омладине Београда. Албум, чији је радни назив „Станимо у гард“, ове јесени ће на ЦД-у и дигиталним платформама објавити промотерска кућа „Лонг плеј“.

„Поред тога што ће ово бити концертна промоција албума, наоружани новим песмама сада смо у могућности да саставимо репертоар који ће бити познат и допадљив апсолутно сваком посетиоцу. Иако није било у плану, чини се да ћемо имати и госте на бини, овога пута без посебне најаве, али са напоменом да се ради о јако познатим именима са сцене“, најављује гитариста и певач Мики Радојевић.

Након недавног одлично примљеног сингла и после свега, бенд је одлучио да као други најавни спот са новог албума објаве Ти само мислиш да ме знаш, редитеља Тина Јергера и сниматеља Крешимира Киша.

Уз помоћ упечатљивих и провокативних појава Зоране Фаркаш и Ловорке Трдин, ауторска екипа из Хрватске направила је за „шумадијске 'Рамонсе'“ спот који је „инспириран покраденим, уништеним и на крају пропалим творницама у бившој Југославији“.

„Плесачица на шипки симболизује невиног и беспомоћног човека радничке класе, док цура која проматра је 'мушка свиња' односно корумпирана политика које је све то уништила“, објашњава Јергер.

Улазница за београдски концерт од 11. септембра кошта 600 динара на благајни ДОБ-а, односно преко мреже „Евентим“. Од 10. октобра улазница ће бити 800 динара, а на дан концерта 1.000 динара.

Београдска публика моћи ће на концерту да види и чује и новог гитаристу групе, Саву Мировића, који се сјајно уклопио у поставу (у којој су и басиста Микица Здравковић и бубњар Владимир Лазаревић), и како истиче Радојевић, „својим квалитетом ју је чак и појачао“. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво