Бајага и „Инструктори“ 1. децембра у Штарк арени

Велики београдски концерт Бајага и „Инструктори“ одржаће, у склопу промоције албума „У сали лом“, 1. децембра у Штарк арени, најавили су организатори. Биће то њихов други наступ у највећој хали у региону.

Први пут су Бајага и „Инструктори“ напунили Арену у децембру 2006. године, а солистички концерт у Београду ће одржати пет и по година после незаборавног спектакла на Калемегдану 2013. године.

Уз мноштво старих хитова и песама са новог албума, бенд најављује специјална изненађења за своје обожаваоце.

Бајага и „Инструктори“ у априлу су објавили 12. студијски албум У сали лом, који је одлично прихваћен од публике, што се најбоље види на концертима.

Званично су до сада презентована три видео-сингла – за насловну песму, за баладу Било би лако и за нумеру Може да те убије гром, а статус хита су стекли и дует Бајаге и Жике Миленковића Северац, носталгична Ноћима сањам, полетна Савршен дан...

Момчило Бајагић рекао је организаторима да је срећан што је концерт заказан у време када се свира унутра.

„Наш концерт сигурно неће омести киша. Има повода да се вратимо у нашу највећу халу. Турнеја на којој изводимо одабране старе хитове, уз нове песме, пролази феноменално. Свирали смо, између осталог, у пулској 'Арени', на 'Егзиту', а публика сада може да очекује проширен репертоар, јер је Београд, ипак, наш град. Биће доста гостију, али не бих откривао имена. Спремамо прави спектакл“, рекао је Бајага.

број коментара 0 пошаљи коментар