На јубиларни „Си денс“ стижу и Бајага, Рамбо и мајстори латино звука!

Плејади култних имена, хитмејкера и извођача светске и регионалне музичке сцене на овогодишњем петом јубиларном фестивалу „Си денс“ придружиће се и бенд чије је име нераскидиво везано за рок ових простора, састав „Бајага и Инструктори“!

Бајагић и екипа стижу на главну фестивалску бину „Адико“ чији је покровитељ Туристичка организација Будве, у суботу 1. септембра, да у хору са обожаваоцима запевају неке од највећих хитова који су их сместили у сам врх рок сцене, као и неке од нумера са актуелног албума У сали лом.

Истог дана на главну фестивалску бину и предивну плажу Буљарица у Будви стиже и један од најаутентичнијих уметника са простора Балкана, „светски мегацар“ Рамбо Амадеус!

Публика овогодишњег фестивала имаће прилику да чује неке од његових сјајних нумера Балкан бој, Урбано, само урбано, Еуро неуро и друге.

Дугој листи сјајних извођача на фестивалу „Си денс“ придружиће се и кросовер састав из Ниша „Стерео банана“, међународна ди-џеј звезда Вито Мендез, као и подгорички ди-џеј Ладо Раичковић.

Узбудљиво ће бити и на бини „Аква вива латино“, где ће талас заводљивих латино ритмова далеких и егзотичних земаља запљуснути тиркизну увалу Буљарица у Будви, а магија атмосфере карневала уз изузетно енергичне плесове салса, мамбо, меренгуе, румба, баћата, бомба и плена учиниће фестивалске дане и ноћи још врелијим.

На „Си денс“ стижу миљеници публике Чома, ди-џеј Сеша, Самбакинас, који ће уз разигране перформансе забављати публику у петак 31. августа и суботу 1. септембра током дневног и вечерњег програма фестивала.

И то није све, љубитеље доброг звука очекује и „Хуавеи сајлент денс“ уз музику коју ће за све посетиоце пуштати Милан Ковачевић, Дирти и Мр Фанатик.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара