Последње вече „Бир феста“

Наступима Ђорђа Давида, Инспектора Блаже, „Пилота“, „Великог презира“ и других извођача, касно вечерас завшава се овогодишњи „Бир фест“.

„Фрајле“, „Неверне бебе“ и „Лоле и радио блуз бенд“ побринуће се да се публика на главној бини загреје за касније Кикија и „Пилота“, „Инспектора Блаже и Кљунова“ и Ђорђа Давида.

На „Иновејшен“ бини на програму су „МФ роботс“, док љубитељи тврђег звука на „Алтернатив“ бини могу да очекују „екплозивно“ вече са Гилетом и „Меџик бушом“, „Великим презиром“, „Пером Деформером“ и „Болесном штенади“.

Током пет дана фестивала, закључно са вечерашњим дешавањима, одржана ће бити 62 концерта. Иако се званични подаци о броју посетилаца очекују наредних дана, организатори процењују да је 16. „Бир фест“ један од најпосећенијих.

Током претходних дана, љубитељи добре музике и пива су могли да уживају у наступима бројних извођача, попут ирске певачица Рошин Марфи, британски панк ветерана „Стренглерса“ и домаћих састава „Саншајн“, „Бед копи“, „Ван Гог“...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво