„Хладно пиво“: Нећемо свирати у Карловцу, не желимо бити ничија замена

Хрватски бенд „Хладно пиво“ који је био најављен да ће наступити уместо „Бајаге и Инструктора“ на Данима пива у Карловцу, објавио је да неће одржати концерт у том граду.

„Како је било питања везаних за нашу наводну свирку у Карловцу на Данима пива 3. септембра о чему су се јуче расписали разни медији, одлучили смо разбити дилеме и трилеме око тога. Доћи ћемо можда попити пиво, али нећемо свирати јер не желимо бити ничија замена. Драги Карловчани, видимо се неком другом приликом. Живели!“, поручили су чланови „Хладног пива“ на свом Фејсбук профилу.

Уз пост поставили су Бајагину песму Ово је Балкан.

Медији су раније пренели да ће група „Хладно пиво“ наступати уместо „Бајаге и Инструктора“ на Данима пива у Карловцу, а као разлог су навели притисак хрватских ветерана на организаторе.

Момчило Бајагић Бајага није желео да кометарише одлуку организатора фестивала Дани пива, пише портал Телеграф.

"Момци из Хладног пива су супер. Свака част. Да је била обрнута ситуација и ми бисмо поступили исто. Шмекерски и колегијално", рекао је Бајага за Вајс. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи