„Хајнекен лавфест“ поново епицентар домаћег туризма

До почетка дванаестог издања „Хајнекен лавфеста“ остало је мање од две недеље, а хотели и апартмани у Врњачкој Бањи су већ распродати. Према речима организатора готово сви смештајни капацитети резервисани су неколико месеци унапред, а мало места је остало и у „Лавфест хотелу“, док је хостел већ распродат.

Тако они који још увек нису резервисали смештај могу одабрати удобан кревет и боравак у новоотвореном хотелском комплексу. Ове године посетиоци поново стижу са свих страна света, а онима који нису резервисали смештај доступно је још само педесетак слободних места. Више информација о смештају могу се пронаћи на сајту „Лавфеста“ (lovefest.rs).

Врњачка Бања је позната по гостпоримству и то посебно старијих житеља овог места који сваке године током фестивала угосте хиљаде младих људи из целог света. Једна симпатична бака, сетила се и како да додатно привуче госте и направила симпатичан плакат, који се за мање од 24 сата проширио целим интернетом.

Улазнице за „Хајнекен лавфест“ су ускоро распродате, а још мали број четвородневних комплета могуће је купити у свим пословницама „Евентима“ и „Гигстикса“, као и поручити путем сајта фестивала.

Да подсетимо, фестивал љубави ове године биће одржан од 2. до 5. августа, а у Врњачку Бању стижу светске звезде међу којима су Сет Тролер, Џејми Џоунс, Свен Ват и двојац Пан-Пот, Стефан Бодзин и више од 100 других извођача.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се