Фестивал кеј-попа у Дому омладине 23. јула

Светски кеј-поп фестивал, такмичење у певању и плесу уз корејски поп је званични светски кеј-поп догађај, чију локалну манифестацију организује Амбасада Републике Кореје у Србији.

Такмичење има неколико фаза, а најбољи такмичари, односно такмичарске групе, које прођу селекцију на основу видео-снимка, улазе у други круг такмичења – аудицију уживо.

Ове године, по трећи пут, финална аудиција овог такмичења ће се одржати у понедељак 23. јула у сали „Американа“ Дома омладине Београда, са почетком у 16 часова.

Победник такмичења у Србији пролази у ужи избор кандидата са шансом да буде позван на финално међународно кеј-поп такмичење у Кореји.

Међу учесницима је и студио „Кеј бит“ (K. Beat) из Београда, чија је плесна група недавно освојила прво место на такмичењу у организацији популарне сеулске групе „Бојз“.

Након аудиције додељиваће се награде најуспешнијима.

За све информације и пропозиције такмичења посетите званичну страницу на Фејсбуку амбасаде Кореје.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво