На Петроварадину није уживала само публика, већ и извођачи!

Извођачи су се традиционално сјајно проводили на фестивалу, те је тако Грејс Џоунс, импресионирана публиком и енергијом, продужила свој наступ пуних 45 минута, што је изненадило чак и њен менаџмент!

На Петроварадину није уживала само публика, већ и извођачи! На Петроварадину није уживала само публика, већ и извођачи!

Џоунсовој било јој је толико пријатно да је у бекстејџу провела остатак вечери, до јутра ћаскајући са организаторима.

У симпатијама јој се придружио Масео Плекс, који је на свом профилу на Твитеру написао: „Најбољи фестивал? Врло могуће“.

Борис Брејха је изјавио да је заљубљен у „Eгзит“, док је истински професионализам показала Анастасија Кристенсен, којој је отац преминуо на дан кад је наступила, али излазак на бину није отказала већ управо њему посветила „најважнији наступ у животу“.

Импресионирани овим потезом, бројни уметници су јој пружили подршку, међу којима су и извођачи са претходних издања „Егзита“, Ребека, Пол Вулфорд и Инсолeјт.

Мегазвезда нове генерације Амели Ленс је имала фантастичан наступ у „МТС Денс арени“, некон чега је изјавила да је имала огромну трему јер јој је био животни сан да наступи на „Eгзиту“ и да је цело искуство било нестварно.

Један од најупечатљивијих уметника на бини „Ноу слип Нови Сад“, Мидланд, поставио је на свој профил на Твитеру фотографију са „Егзита“ из 2007. године, кад је имао свега 19 година, и рекао да му је то променило живот.

У конверзацију су се укључили и ди-џеј Тенис, али и извођачи из претходних година Ник Фанћули и Вејз и Одисеј, да посведоче колико је „Егзит“ заиста посебан.

Ида Енгберг, која је наступила са својим изабраником Адамом Бејером, била је сведок чувеног свитања на Арени, назвавши га магичним и прелепим!

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво