Велика завршница 18. „Егзита“ уз Гету, Гарикса, Орхана...

Спектакуларна завршница 18. фестивала „Егзит“ представиће вечерас врхунске светске звезде на главној бини, уз најбоље светске ди-џејеве Дaвида Гету и Мартина Гарикса, као и хитмејкера Махмута Орхана, индие-рок звезду Алис Мертон, као и мистериозног хитмејкера под именом ZXY.

Затварање „Егзита“ у Денс арени и ове године биће најупечатљивија журка на Тврђави, а својој публици враћа се Нина Кравиц након што је у протеклих годину дана наступала међу главним звездама свих најважнијих фестивала.

Публику пре завршне журке још очекују и сетови мајстора као што су „Тејл оф ас“, Џозеф Капријати, Колш и Дејна Рукс.

Миљеница фестивала, бина Адико фјужн, угостиће вечерас британски активистички рок колектив „Ејжн даб фаундејшн“, али и нове реп хероје Крешу Бенгалку и Војка Врућину, познатијег као Војко В.

Дух вечног града стиже на Ноу слип Нови Сад захваљујући римском клубу „Гоа“ и сетовима Ред Ејкс, ди-џеј Тениса и Гиоргија Гиглија. Бину Експлозив очекује врхунска завршница уз јаке рифове и саставе „Асфикс“ и „Грејв дигер“.

Улазнице по цени од 3.590 динара моћи ће да се купе у току дана на свим продајним местима „Гигс тикса“, док ће на капијама улазница коштати 4.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво