Немања Радуловић одушевио публику на Мокрој Гори

Познати виолиниста Немања Радуловић одржао је концерт у Дрвенграду на Мокрој Гори, након свечаног отварања шестог фестивала руске класичне музике „Бољшој“, и својим виртуозним музицирањем одушевио публику.

„Овде је дивно, не само вечерас. Стигли смо прекјуче и овде смо имали прилику да се спремамо за концерт, али и проведемо време у овој дивној природи и са дивним људима тако да смо уживали у сваком тренутку“, рекао је Радуловић новинарима након концерта.

Прослављени виолиниста је са својим ансамблом „Дабл сенс“ извео Четири годишња доба Антонија Вивалдија и свиту Шехерезада Николаја Римског Корсакова, у аранжману Александра Седлара за гудачки ансамбл са клавиром и соло виолину.

Радуловић је рекао да се чланови његовог ансамбла, када дођу у Србију, сваки пут изненаде колико су наши људи срдачни.

„Они се овде заиста осећају као код своје куће тако да ми је увек драго да дођемо у Србију и често долазимо. Чак неки долазе и мимо наших обавеза“, рекао је Радуловић чији је наступ публика поздравила аплаузом и повицима „Браво“.

Фестивал „Бољшој“, који и ове године подржава компанија „Гаспром њефт“, свечано је отворен вечерас и трајаће до 17. јула.

Ове године, млади музички таленти из Србије, Републике Српске и Русије такмичиће се за Златну, Сребрну и Бронзану матрјошку у две старосне категорије – од 13 до 17 година и од 18 до 25 година.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи