Жељко Јоксимовић пред препуном Летњом позорницом у Нишу

Један од најпопуларнијих музичара са ових простора, Жељко Јоксимовић, пред препуном Летњом позорницом на Тврђави у Нишу приредио је спектакл за памћење, а неколико хиљада људи је са одушевљењем испратило концерт и позвало кантаутора да ускоро поново посети град на Нишави.

Сјајна енергија осетила се од првог момента када се Жељко појавио на сцени, а након громогласног аплауза почеле су да се ређају песме попут Дрска жено плава, Тело вретено, Заборављаш, Није љубав ствар, Има у том што ме нећеш, Љубави, и многи други. Врхунац добре атмосфере догодио се уз тактове најновијих песама Понело ме и Милиметар, а музику је пратила врхунска продукција, као и на свим наступима нашег музичара.

„Хвала Нишлијама на невероватној атмосфери. За једног музичара посебан је осећај када изађе на бину, да све од себе, покаже емоцију и енергију, и на крају добије овакву реакцију публике. Мислим да смо приредили сјајно вече. Драго ми је што су сви били на ногама од самог почетка и заједно са мном певали. Надам се да ћу ускоро поново доћи у Ниш, јер је публика то заслужила“, рекао је Јоксимовић.

Концерт у Нишу представљао је изванредну увертиру у нови спектакл, који је на програму сутра, у понедељак 25. јуна од 20.30 часова на стадиону „Ташмајдан“.

„Био сам тужан што смо због лошег времена морали да одложимо концерт у Београду, али нисмо смели да доведемо у питање безбедност публике, а ни чланова бенда. Зато сада обећавам још бољи провод. Спремите се за феноменалну журку, овог пута ништа нам неће покварити дружење“, истиче Жељко.

Све купљене карте за концерт 16. јуна важе и за нови датум, односно за 25. јун. Они којима нови термин не одговара карте могу вратити на продајно место где су купљене и добити повраћај новца.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи