После кише и утакмице, „Арсенал фест“ оживео уз „Мортал комбат“ и „Џинкс“

Друго вече „Арсенал феста“ почело је уз кишу и пораз Србије од Швајцарске на Светском првенству у фудбалу, што се на почетку одразило на број посетилаца, да би се нешто касније уз „Мортал комбат“ и „Џинкс“ атмосфера поправила.

После кише и утакмице, „Арсенал фест“ оживео уз „Мортал комбат“ и „Џинкс“ После кише и утакмице, „Арсенал фест“ оживео уз „Мортал комбат“ и „Џинкс“

„Сања, Тишма и Маса“, који су отворили програм на Гарден бини, нажалост свирали су пред свега троје-четворо посетилаца, а простор Кнежевог арсенала био је пуст док је Србија играла на Светском првенству.

Концерт хора „Вива Вокс“ због тога је померен за пола сата, па је популарни а капела састав изашао на главну бину у 22 часова дочекан од стране неколико десетина највернијих обожавалаца који су их поздравили громогласним аплаузом.

Од нумере из филмова Звездани ратови до Ду хаст, „Вива вокс“ су загрејали атмосферу, док је публика долазила у све већем броју.

И „Џинкс“ је окупио своје обожаваоце испред главне бине, па према подацима организатора, упркос лошем времену било је око 6.000 људи на „Арсенал фесту“.

Публика је уживала уз нумере Јесмо ли се вољели, Смијем се, Љето, Ако си рођен у погрешно вријеме, популарног хрватског састава који ове године слави 25 година на музичкој сцени.

Сада већ добро загрејани аудиторијум дочекао је „Бед копи“ и тројица хип-хопера су у наредних сат и нешто низали своје урнебесне хитове попут После 10, Џастин Бибери. Публика је била екстатична.

Вече на главној бини у рано јутро затворио је „Култур шок“ из Сијетла, који је предвођен певачем Ђином Јевђевићем, енергично ударио по Тамном вилајету, Тути-фрутију, Зумбулу... 

Главне звезде бине Гарден био је београдски хеви-метал-панк састав „Мортал комбат“, којем је то био десети јубиларни наступ у Крагујевцу. „Комбати“ су почели жестоко (уз такав одзив публике), политички ангажованом песмом Деведесете, а извели су и неке раније хитове попут Немој бити емо

Гитариста и певач Никола Пејаковић Коља на „Арсенал фесту“ одржао је први концерт са својим новим пратећим бендом „4 прста“.

Коља, гитариста Воја Аралица и екипа подарили су публици моћан и уигран рок, џез и блуз сет, у којем су поред добро познатих хитова са прва три Кољина албума, публици подарили и неке са четвртог још необјављеног, попут композиције на стихове Јована Јовановића Змаја Ала је леп овај свет. Празник за музичке сладокусце.  

Пажњу публике привукла је и „Експлоузив бина“, а до раних јутарњих сати свирали су и „Бед копи“, „Ниплпипл“ и „Дел Арно бенд“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи