Музички времеплов „Неверних беба“ на Белефу и Гитаријади

Једна од највећих концертних атракција региона, група „Неверне бебе“ ове године обележава 25 година постојања кроз серију концерата „25 концерата за 25 градова“ и снимање документарног филма.

За концерт у башти СКЦ у оквиру Белефа 30. јуна влада огромно интересовање, а као посластица за све обожаваоце најављује се велика ексклузива – гост изненађења, као и појављивање Горице Поњавић Кунц, некадашњег моћног вокала бенда који је деведесетих жестоком рокенрол свирком пунио клубове и по неколико месеци унапред.

Овај концерт биће посебан и због неуобичајеног акустик–електрик репертоара са великим бројем песама које се не изводе често, уз очекиване хитове.

Горица ће први пут након 15 година стати на бину са Миланом, Влајком и Ранђом са којима је у тадашњој постави снимила песме које су обележиле једно време: Кажи где је љубав, Балкан, Једном кад ме не буде, Лица.

Данас живи на Флориди и не бави се музиком.

„Неверне бебе“ ће на концерту у башти СКЦ снимати и кадрове за документарни филм а о њиховој музици ће говорити угледни саговорници са јавне и музичке сцене, некадашњи чланови групе и обожаваоци.

Дан раније, 29. јуна на „Гитаријади“ у Зајечару, у улози хедлајнера друге вечери поклониће фановима жесток рок времеплов уз двоструки јубилеј – 35 година откако је састав „Нова земља“ чији су оснивачи браћа Ђурђевић победио на тада најпрестижнијем рок фестивалу, и четврт века „Неверних беба“.

Исте вечери, представници ПГП РТС-а уручиће им специјалну награду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи