„Са екипом на 'Дубиозу'“ – четири карте по цени три

Концертно најактивнији састав из региона, „Дубиоза колектив“, чији је јединствени музички спој обишао планету, стиже на Стадион „Ташмајдан“ у Београду у суботу, 30. јуна, где ће одржати свој први соло концерт на отвореном.

У сусрет наступу, покренута је акција „Са екипом на 'Дубиозу'“, где ће четворочлано друштво моћи да купи „пакет“ од четири улазнице по цени три појединачне карте.

Акција „Са екипом на 'Дубиозу'“ трајаће од 22. до 29. јуна на свим продајним местима „Евентима“. Број улазница доступних на овај начин је ограничен. Цена карте за партер је 1.400 динара и 1.600 за трибине.

Свирка у Београду је део светске и регионалне турнеје на којој група представља последњи албум Пјесмице за дјецу и одрасле иза којег, како истичу чланови „Дубиоза колектива“, не стоји јасан концепт. Желе само једно – да њихов трагикомичан опис ситуације у региону допре до свих!

Концерт на Ташмајдану је једини заказани концерт „Дубиоза колектива“ у Србији у 2018. години.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво