Концерт Лука Блека у „Електропиониру“ 29. јуна

Лук Блек, млади кантаутор и продуцент, чија појава и музика код нас доносе дах светске сцене, одржаће 29. јуна концерт у „Електропиониру“ у Београду.

Ексклузивац престижне издавачке куће „Јуниверзал мјузик“ у претходне три године имао је бројна запажена издања и наступе широм планете, чиме је као један од највреднијих представника своје генерације, оправдао епитет освежења наше поп сцене.

Након успешне турнеје у Кини, домаћа штампа окарактерисала га је као „новог Валтера“, а овогодишњи српски представници на „Песми Евровизије“ – „Сања Илић и Балканика“ – одабрали су баш њега да напише текст за енглеску верзију њихове песме Нова деца.

Лукин огроман таленат преточен је и у његове ауторске песме Demons, Holding On To Love, D-Generation, Walpurgis Night.

Поред ових песама, на предстојећем концерту публика ће имати прилику да чује и обраде песама његових омиљених аутора попут Леди Гаге, Лане дел Реј, Мерилина Менсона.

На концерту 29. јуна у простору „Електропионир“ Лук Блек ће премијерно извести и неке од песама које ће се наћи на његовом новом албуму, чији излазак се очекује следеће године.

„Много ми је драго да имам прилику да наступам у свом омиљеном граду поново, након годину дана. 'Електропионир' ће бити обојен светлом и визуалима који на савршен начин прате мој звук и идеју електро-позоришта, које доносим на сцену. Цео перформанс биће синтеза тврдог електронског попа, али и интимне атмосфере само уз звук клавира. Сам наступ ће бити и најава за предстојећег ЕП издање које излази убрзо након концерта“, каже Лук Блек.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи