„Тексас“ отказао наступ на „Арсеналу“

Шкотски бенд „Тексас“ саопштио је да због тренутног здравственог стања певачице Шарлин Спитери, ипак, неће наступити 22. јуна на „Арсенал фесту 08“ у Крагујевцу. Уместо њих на главној бини „Арсенала“ у предвиђеном термину од 23.15 наступиће ретро-поп бенд „Џинкс“.

„Нажалост, заиста нам је жао што морамо објавити да због тренутних проблема са здрављем Шарлин, наши наступи ове недеље у Србији и Македонији морају бити отказани. Шарлин је наложено да мора да одмара десет дана... Разочарани смо што наступ у Крагујевцу није могао бити померен, али надамо се да ће наши српски обожаваоци бити у могућности да дођу на наш концерт у Београду“, саопштила је група на свом налогу на Фејсбуку.

Бенд је најавио да ће 29. септембра одржати концерт у Хали спортова у Београду.

Сви који су купили улазницу за „Арсенал фест 08“ само за 22. јун, уколико желе могу да је врате на продајном месту на коме су је купили. Пошто је у питању фестивалска улазница она неће важити за нови концерт „Тексаса“ у Београду, који неће бити у организацији „Арсенал феста“.

Спитери је почетком јуна била изненада кратко хоспитализована због здравствених проблем, па је тада „Тексас“ отказао предвиђене наступе у Норвешкој и Шведској. 

Иако је испрва изгледало да се певачица опоравила, и састав је одржао концерте у Лиону 15. јуна и Ниму 17. јуна, на крају је ипак одлучено да Спитери тренутно ипак није довољно спремна да настави са турнејом. 

У досадашњи термин групе „Џинкс“ на бини „Гарден“ 22. јуна биће померен наступ бенда „Ниплпипл“ од два часа после поноћи, а потом од 3.15 наступа „Дел Арно бенд“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво