Премијера нове песме и спота Нелета Карајлића

Београдска културна мрежа има част да ексклузивно представи нову песму и спот Др Нелета Карајлића, којим овај свестрани и еминентни уметник започиње своју самосталну музичку каријеру.

Спот за нову песму Недеља кад је отишао Хасе 2 ће премијерно бити јавно приказан у петак, 22. јуна у 19 часова, на „Мундијалском тргу“, који се налази на Тргу Николе Пашића.

„Ово је у суштини песма у којој говорим шта се догодило са нама од времена кад смо читали Ослобођење и Политику до данашњег времена када комуницирамо на Фејсбуку или што би један мој пријатељ рекао 'Хасе на Фејсу, историја у малом мозгу'“, каже Неле Карајлић и обећава да ће новом песмом и мини концертом, који ће одржати на „Мундијалском тргу“, направити феноменалну атмосферу за навијање пред утакмицу коју наши репрезентативци играју са Швајцарском од 20 часова на Светском првенству у фудбалу.

За само седам дана око 20.000 људи је уживо пратило утакмице Светског првенства на видео-биму површине 40 квадратних метара који је постављен на „Мундијалском тргу“, а када игра наша репрезентација влада права фестивалска атмосфера, што праћење утакмице претвара у прави ужитак.

У петак, 22. јуна атмосферу ће додатно подгрејати феноменални Др Неле Карајлић, па се надамо да ће се на „Мундијалском тргу“ окупити пуно љубитеља фудбала и сјајног рокенрола.

Све посетиоце „Белгрејд бир феста“ очекује и спектакуларни концерт, који ће Неле одржати 16. августа на Ушћу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи