"Summer3p" од 19. до 22. јула на Палићу

Шеснаесто издање фестивала "Summer3p" биће одржано од 19. до 22. јула на термалним базенима крај Палићког језера, а као највећа звезда најављен је техно ди-џеј и продуцент Уто Карем, чији је наступ заказан за 20. јул.

Карем већ 20 година приређује рејв журке на фестивалима широм света, а продуцирао је велики број хитова који су незаобилазни део сетова највећих светских ди-џејева. За микс пултом исте вечери наћи ће се и словачки техно-хаус ди-џеј Денес Тот.

Дан касније, 21. јула наступиће шкотски дуо "Siliconе Soul", а музичку подршку пружиће им млади мађарски виртуозни ди-џеј двојац "Secret Factory".

„Фестивал 'Summer3p' угостиће на Палићу велике звезде електро сцене, као што су Уто Карем из Италије и 'Siliconе Soul' из Велике Британије, чије хитове свако од нас познаје, а да можда није ни свестан да су то они. Заиста смо презадовољни што смо успели да договоримо њихове наступе. Није било једноставно, али, ето, успели смо. Поред њих, биће ту још и извођачи из Словачке, Мађарске и наравно неизоставна проверена домаћа подршка“, рекао је Оливер Томић, директор комуникација "Summer3p" фестивала.

Организатори су одлучили да први дан фестивала посвете хип-хоп звуку, а на одушевљење бројних домаћих обожавалаца наступиће Ајс Нигрутин и Тимбе, чланови хип-хоп састава „Бед копи“, препознатљивог по аутентичним, духовитим и провокативним римама.

„Ове године, једно вече биће посвећено нечему сасвим новом. То је нека врста хип-хоп, реп, треп музике, која у свету тренутно иде узлазном путањом. Битно нам је да у овом чудном времену у којем шунд и кич узимају све више маха међу младима, прикажемо шта је у ствари светски тренд у стиловима музике и останемо доследни називу нашег удружења 'AŠC' (Anti Šund Corporation – Education for the Nation)“, додао је Томић.

Фестивал ће и ове године понудити разноврсне пратеће програме са посебним акцентом на креативним радионицама за најмлађе и Породичним даном у недељу који ће понудити занимљиве садржаје за целу породицу.

Томић најављује десетак радионица, једно уметничко изненађење, спортске програме, изложбе, презентације и промоције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво