„Кербер“ одушевиo Чачане, рок спектакл одржан упркос киши

Љубитељи рок музике уживали су синоћ у спектаклу на Ремонтовом игралишту, у оквиру Фестивала Прича, у Чачку.

Концерти „Кербера“ и „Партибрејкерса“ одржани су упркос киши. Чачане није уплашила лоша временска прогноза, већ су, и под кишобранима, уживали уз највеће рок хитове.

„Ова 'Прича' је најбоља до сада. Окупљени су најбољи извођачи. Време је мало проблематично, али не идемо кући док се концерти не заврше“, рекла је Ивана Ћосић из Чачка.

„Ово је идеалан начин да и ми који слушамо рок, можемо да уживамо. Захваљујући овом фестивалу добро се проведемо сваке године у Чачку. 'Кербери' су били сјајни, а једва чекам Бајагин концерт, јер њега заиста ретко имамо прилику да чујемо у нашем крају“, каже Марко из Ужица који већ трећу годину за редом не пропушта фестивал „Прича“.

Атмосефру су до усијања довели „Кербери“ са хитовима који су обележили њихову каријеру, а које је публика певала у глас.

„Чачак дефинитивно заслужује један овакав фестивал, јер је у овом граду препознат рок звук. Најбољи пример су посетиоци које ни киша нија могла спречити да дођу. Концерт је био одличан, са овогодишње Приче носим само позитивне утиске“, изјавио је за Глас западне Србије Горан Шепа Гале, фронтмен групе Кербер.

У недељу увече на фестивалу настаупају „Рибља чорба“ и „Бајага“. Због дана жалости који је сутра у Чачку отказани су концерти осталих извођача.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво